Intrebare:
Sarut-mana părinte!
Am o supărare ce nu-mi da pace!
Fratele meu are patima alcoolului, tigari și a drogurilor, de curând a venit in tara și locuiește cu mama, aici poate doar sa bea!
Fratele meu a inceput s-ai reproșeze mamei de trecutul trist și tulmutos care la avut in copilărie (el având 20 de ani acum) iar mama într-o seară i-a spus în felul următor: "Să pleci odata la muncă și să vii când a veni Vasilica (o mătușă moartă)!
E BLESTEM CE A ZIS EA?
IMI VINE NICI SA NUMAI VB CU EA (AU GRESIT MULT IN TRECUT SI SAU ADUNAT MULTE)?
Ce ar trebui sa fac?

Raspuns:

Doamne ajută!
Orice cuvânt rostit ce are o puternică încărcătură negativă se poate transforma în blestem. Cu atât mai mult cel al mamei îndreptat împotriva propriilor copii. Mama să alerge degrabă la spovedanie și să facă canonul dat de duhovnic.

Pe de altă parte, și fiul, este dator să se spovedească, să ceară iertare și să-și îndrepte viața. Mama nu este vinovată pentru alegerile pe care le face el acum. Se consideră bărbat, să facă cele ale bărbatului, stăpânindu-se și fiind stâlp al casei iar nu povară pentru mama lui.

Mama rămâne mamă, indiferent de situația în care ajunge uneori. Respectați-o, ajutați-o, rugați-vă pentru ea, trăiți după voia Lui Dumnezeu ca să aveți parte de binecuvântarea ei.

De asemenea, chemați preotul din parohie să facă șfeștanie în casa respectivă. S-a adunat acolo multă încărcătură negativă. Vorbiți des cu mama, iertați toate pentru Înviere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *