Intrebare:
Sarut mana parinte, ma numesc Maria am 20 de ani.. și acum câteva săptămâni am făcut un păcat.. mai exact un avort,de atunci visez un băiețel aproape în fiecare seara, visez foarte urat, am halucinatii vad tot felul de siluete în camera când sunt singura, am vise in care mi se spune ca o sa mor și eu, am vise lucide in care vad o persoana de culoare neagra care se aseaza langa mine, ma trezesc plangand, sunt foarte speriata.
Ce ma sfătuiți sa fac? Pot da de pomana? Ce sa fac?..
Va mulțumesc mult. Ar conta mult pentru mine sa îmi răspundeți...

Raspuns:
Doamne ajută!

Când omul se hotărăște să facă un păcat, chiar cel al uciderii unui prunc nevinovat, alege să iasă de sub stăpânirea lui Dumnezeu, încredințându-se voii proprii și lucrării duhurilor răutății.
Începutul ieșirii din această robie se face alergând cât mai degrabă la preotul duhovnic pentru a mărturisi păcatul și a lua canon. Fără a te pune sub ascultarea duhovnicului, nu este cu putință iertarea, despovărarea de acest păcat.
Există un Acatist de pocăință pentru avort și un Canon de pocăință pentru pruncii avortați. Le poți găsi pe internet sau la magazinele bisericești. Pe acestea să le citești cel puțin 40 de zile la început sau cum va recomanda duhovnicul.
De asemenea, când se va putea, să naști alt copil în locul celui ucis, să botezi pe cei nebotezați și să faci cât mai multă milostenie. Să postești toate posturile și să fii nelipsită de la sfintele slujbe.
Domnul să te călăuzească spre pocăință adevărătă pentru a te izbăvi de această povară și de năvala duhurilor necurate care aruncă sufletul în cumplita deznădejde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *