Intrebare:
Sarut mana parinte. Vreau sa va cer un sfat si sa va intreb ceva.
Ce parere aveti de acest vaccin anticovid? Ce putem face daca va fi obligatoriu? Pentru ca vor sa il bage obligatoriu la locul de munca si doar cei ce detin certificatul verde vor putea munci, restul isi vor pierde locurile de munca. Ce putem face in acest sens?
Este oare vaccinul semnul fiarei de care se vorbeste in apocalipsa? Pentru ca acum se cam intampla ceea ce se spune in cartea apocalipsei ca nimeni nu va putea vinde sau cumpara daca nu are semnul fiarei si se incearca in cel mai scurt timp ca numai cei vaccinati sa mai aiba dreptul sa cumpere din magazine. Deja exista magazine unde accesul este doar pe baza certificatului verde.
Ce putem face? Pentru ca nu putem nici sa stam sa murim de foame, aici poate o sa ma judecati, dar autoritatile vor dori ca si cei nevaccinati sa isi plateasca utilitatile si daca nu vor mai avea serviciu de unde bani sa mai plateasca? Atunci nu mai ramane decat taierea utilitatilor si trebuie sa stam in frig. Ce putem face atunci? Si daca nu platim utilitatile ne da Statul Roman afara din propriile case. Ce putem sa facem???
Sincer parinte eu sunt disperat si descurajat total. Va rog sa nu ma ignorati, multi m-au ignorat, am nevoie mare de un sfat, va rog dati-mi un sfat

Raspuns:

Doamne ajută,  Cătălin!
Despre vaccin nu pot să exprim o părere reală întrucât nu sunt specialist în domeniu. Există multe contradicții în privința lui. Ceea ce ridică destule semne de întrebare,  este modul în care a fost prezentat, faptul că este încă experimental, nu se cunosc toate reacțiile secundare.
De asemenea, de când au apărut vaccinurile autoritățile au dat continuu dispoziții și comunicate contradictorii.<
Dacă este sau nu pecetea despre care vorbește Apocalipsa, nu vă pot confirma sau infirma. Vă pot spune că, din modul în care este prezentat, nu se vădește grija pentru sănătatea colectivă. Problema vaccinului a devenit una politică. Dacă era vorba despre sănătatea publică s-ar fi făcut demersuri concrete în această privință.
Trăim, de aproape 2 ani, un experiment care se desfășoară la scară globală. Se ajunge pe nesimțite la un control care în viitor poate fi folosit spre a pregăti terenul pentru venirea lui Antihrist.

    Așadar,  rugați-vă lui Dumnezeu,  să vă descopere decizia potrivită pentru situația în care vă aflați. Spovediți-vă și împărtășiți-vă des ca să vă puteți păstra libertatea sufletească și să primiți putere de Sus în aceste vremuri tulburi!
Nu vă temeți, Hristos Domnul este cu noi până la sfârșitul veacurilor!